• Relații clienți +4 0371 132.111
  • Suport tehnic 0749 66.84.70


Omega NET

Fiber & Wireless Internet Service Provider

Omega NET, a fost inființată în anul 2005 din dorința de a oferi pieței băcăuane internet de calitate, dorință transformată în realitate, cu ajutorul unei echipe dinamice și perseverente. Obiectivul principal este satisfacerea nevoilor clienților și menținerea unei calități ridicate a serviciilor, susținută de un preț rezonabil și competitiv.

Suntem o firmă în continuă dezvoltare, care se ține de promisiuni și care vine în întâmpinarea cerințelor și nevoilor clienților. Pentru noi fiecare client este important și din acest motiv știm ce își doresc aceștia: calitate, suport tehnic și prețuri competitive. Modul în care abordăm colaborarea cu clienţii noştri vine să întâmpine exact aşteptările menţionate mai sus.
De ce noi ca şi furnizori de internet ?
Pentru multe companii care abordează afacerile avangardist, extinderea accelerată pe care o cunoaşte Internetul și toate facilităţile pe care le aduce reprezintă atât o ocazie de a achiziţiona şi implementa noi tehnologii, cât şi de a regândi anumite procese depăşite în aşa fel încât acestea să țină pasul cu cele mai bune practici comerciale. Noi am conectat tehnologia și schimbarea organizațională în noi oportunități de afaceri și inovații. Noi vom face tot posibilul pentru a vă oferi un Internet care să vă ajute.